Gilligan Results!

A three-hour tour :)


crew


30 Minutes Biking
20 minutes Running
10 Minutes Rowing
3 Rounds for Distance

ED



Goffe: 32,000 + 7,600 + 6,111 = 45,711 Meters
Art: 33,000 + 8,800 + 4,883 = 46,683 Meters
Rich: 22,000 + 6,800 + 5,449 = 34,249 Meters
Matt: Ran and Rowed for way too long, his bike imploded.


Ponch: 39,000 + 7,600 + 4,960 = 51,560 Meters
JP: 35,000 + 8,000 + 6,178 + 49,178 Meters
Ed: 40,000 + 10,400 + 4,558 = 54,958 Meters
Doug: 13,000 + 2,800 + 1604 = 17,404 Meters
Lisa: 15,500 + 6,800 + 4,745 = 27,045 Meters
Mel: 27,000 + 6,400 + 5,448 = 38,848 Meters
Kim: 7,000 + 2,000 + 1801 = 10,801 Meters
Relay (Sarah, Nancy, Beeje): 18,000 + 4,800 + 3,701 = 26,501 Meters
Tim: 32,500 + 8,000 + 5,100 = 45,600 Meters
Kevin: 24,500 + 6,800 + 3,866 = 35,166 Meters
Kari: 26,000 + 6,400 + 4,700 = 37,100 Meters
Austin: 43,000 + 8,000 + 6,100 = 57,100 Meters
Abi: Learned how to ride a bike!!! YAY!!
Runers
There, it’s done :) Next year, white board, BBQ and and PA system!!!
Clan Chieftan out

7 Responses to “Gilligan Results!”

  1. Ed Says:

    Kevin/Kari, great call on the shade tent.
    Next year… Hell Yay.

  2. Kari Says:

    Maybe next year Jesse will actually let us use it!!

  3. Tim Says:

    Thanks for organizing and tallying up our results for that fun afternoon. Can’t wait until next year!

  4. Mike Says:

    Did Abi seriously not know how to ride a bike before this?

  5. Kim Says:

    Next year I will get all 3 rounds or die trying!!! Had a great time with everyone though……..

  6. goffe Says:

    I can’t believe Austin beat me. Jesse must have miscounted…

  7. Lisa Merritt Says:

    Wow did better than I thought! It was an awesome experience thanks Jess for putting it together and making 3 things that i suck at and making it a contest! Maybe next year double unders! Ed should have to do it on a tire though!! LOL

Leave a Reply